Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Bilbränderna har börjat igen

Publicerad 2017-07-09 13:17:35 i Allmänt, Allmänt, Nyheter, Regionalt, bilar,

  Nu har bilbränderna på Ledinge pendlar parkering börjat igen. Det var ett tag sedan. Men natt var det dags igen. Larmet om den brinnande bilen lär han kommit till SOS alarm 02.26 natten mot söndagen. Bilen lär han varit övertänd.

  Jag gissar på att denna bilbrand som de som varit där förut är anlagd. Dvs någon idiot som springa ute på nätterna har roat sig med att tutta eld på bilen. 
  Jag är faktiskt av den åsikten att vid 2.26 borde dessa glin vara hemma och inte ägna sig åt detta. För vem är ute och dräller vid den tid på dygnet på den platsen. Det ligger ju mitt ute i bushen. Men verkar ha blivit ett tillhåll för vandaler och bilbrännare. Hur tar de sig dit och därifrån. Jag tror vore dags att kameraövervaka Ledinge pendlar parkering så det blev slut på detta ofog. Det kostar oss skattebetalare alldeles för mycket om detta fortsätter...

/ Ma

Helgens bilbrand vid Ledinge

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela