Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Landsbygd = Skräpyta

Publicerad 2017-01-24 19:04:42 i Allmänt,

  Nu har en Stockholms professor kommit med uttalandet att landsbygden är att beteckna som Skräpyta.

  Enligt honom finns där ingenting annat än träd och landsbygden bidrar inte till samhällstjänst utvecklingen och ännu värre lär det tydligen bli i framtiden .
  Då kommer landsbygden bara att bestå av knäppgökar, några barn och några alkisar.
  Allt kommer att handla om storstadsregionerna. Det är där allt kommer att hända och Stockholmsregionen tror han kommer få en lysande utveckling. Landsbygden däremot kommer att dö ut totalt och förvandlas till skräpytor. Med Skräpyta avser han bl.a Gotland.
 Nu har han fått landsbygdsfolket emot sig och det är nog knappast underligt att folk undrar vad det är för knäppgök som har kallat Gotland för Skräpyta? 
 Jag misstänker att detta är en person som gör allt för att bli känd och jag tror faktiskt att karln är på väg att lyckas. För att vara professor och kalla Gotland för Skräpyta är nog början på hans kändiskarriär misstänker jag. Själv sällar jag mig till de som tycker att karln är en knäppgök...

/ Ma


Landsbygden = Skräpyta

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Jessica Högberg

Publicerad 2017-01-25 15:56:09

sällar mej till din skara. Stockholm blir svårt att bygga ut så mycket... suck

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela