Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Testat Pågens surdegs kex

Publicerad 2017-02-07 14:53:18 i Allmänt,

  Jag har ägnat lite tid till att testa   Pågens Surdegs kex. Den smak jag testade var basilika och oregano. De finns också naturella också.

  Jag kan konstatera att kexen dög att äta som de var. Men de blev ännu godare med ädelost och lite vin till. Brie är dock ingen riktig höjdare till.  Men några vindruvor känns däremot inte fel. 
  Så jag kan nog vara glad att jag stiftade bekantskap med dessa kex. Jag brukar inte vara förtjust i surdeg annars. Men dessa kex tycker jag var helt ok...

/Ma


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela