Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Smart målartips

Publicerad 2017-02-24 19:21:42 i Allmänt, Hem och trädgård,

  Jag brukar ju hålla på och fixa hemma. Med både färg, tapeter och diverse annat. Idag dök det upp ett mycket fiffigt knep i mitt Facebook flöde.

 Det är ju faktiskt så att det är bland det besvärligaste som jag vet att göra rent målartråget efter användning. Jag har testat åtskilliga sådana där engångsartiklar som man ska lägga i tråget. Men endadera passar de inte som de ska eller så är de dyrare än själva måkarrullen och nytt tråget tillsammans. Dvs knappast lönt att köpa eller så har jag helt enkelt glömt bort att köpa det inför ommålningen.
Men här delar jag med mig av en video från Vi i villa och jag måste säga att folie har man ju nästan alltid hemma och att få till passande form på den är inte särskilt svårt. Kolla in länken hur man gör för att göra rent målartråget lätt och enkelt...

/Ma


Länk till rengöring av målartråg

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela