Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Ändrat bloggdesign

Publicerad 2017-02-20 18:08:15 i Allmänt,

  Jag har ägnat mig lite åt sitta och ändra lite i bloggdesignen och inställningarna där. Det finns ju massor av designer och inställningar att välja mellan och jag var minst sagt trött på den gamla bloggdesignen som jag hade. Få se om jag blir nöjd med den nuvarande.
  Fast ännu känner jag mig långt ifrån färdig med den. Så det kommer nog lite mera ändringar inom snar framtid. Få se vad jag ska hitta på för något. Kanske någon ny header också. Har ju haft denna i år och dar. Så nu känner jag för att förnya min blogg lite.
  Hoppas Ni också gillar den nya designen. Jag tror att den blir mer lättläst än den som jag hade förrut. Fast helt säker är jag ännu inte...
 
/Ma

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela