Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

H&Ms clubevent

Publicerad 2017-08-18 11:27:52 i Allmänt, Allmänt, Kläder, Regionalt,

  Idag var det dags för H&Ms clubevent. Här i Norrtälje hade öppet för Clubmedlemmar mellan 7.30-9.39 då vi fick handla till 20% rabatt. Dessutom bjöd de på frukost. God sådan kan jag säga som var där.

  Vad lyckade jag då få med mig hem därifrån med 20%rabatt. För min del blev det ett par svarta skor och ett rosa linne. Vilket tillsammans med kostade 145 kr. 
  Vad det var för linne och skor som kostade ses på bilden ovan. Jag dock nöjd med min lilla shopping runda på morgonen...

/ Ma


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela