Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Varning för snö

Publicerad 2017-04-24 19:23:18 i Allmänt, Regionalt,

  Här i Roslagen varnas det just nu inför det kommande snöfallet som väntas. Det ju så typiskt att det nu när man har bytt till sommardäck på bilen och plockat ur snöspaden som brukar ligga i bilen på vintern och de påstår att det ska dimpa ned en sådär 3-8 cm med snö här i trakterna.

  Det verkar som om de vill att folk som har bytt till sommardäck ska hålla dig hemma och inte ge dig ut på vägarna och åka.
  Än så länge har dock ingen snö syns till här. Däremot regnar det rejält och blåser ordentligt. Få se hur det ser ut imorgon. Kanske är det dags för SL att ställa in bussarna inatt och imorgon pga oväder. De brukar ju göra det i dessa trakter. Fast i april brukar det ju knappast vara någon snö...

/Ma


Varning för snö i Roslagen

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela