Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Sälen i Norrtälje Centrum

Publicerad 2017-04-17 13:37:11 i Allmänt, Natur och friluftsliv, Regionalt, nyheter,

 På påskdagen uppmärksammades en sälunge vid Åtellet i centrala Norrtälje. Den har till och med varit synlig i höjd med Lilla Brogatan. 

  Denna lilla sällskapet fick åtskilliga som var ute på promenad på påskdagen stiftas bekantskap med.
  Dessvärre var den så trött på folk att den mest väste till de som kom i närheten av den inatt. Det blev till och med så pass att POLIS kallades ut och fick fösa ned den lilla ilskna sälen i hamnbassängen. 
  Får hoppas att den trivs bättre där än den gjorde på Roslagsgatan. Fast att stötta på sälar är egentligen inte så ovanligt i dessa trakter. Men inne i själva Norrtälje har jag inte gjort det. Men längs Roslagskusterna är det vanligt. För dessa trakter är relativt rikapå säl. Även jag har fått stifta bekantskap med dem när jagvarit vid badstranden på sommaren. Det har varit en upplevelse för de är ju så söta. Nu har Norrtälje stadskärna fått sin egen lilla säl.Få se om kommer tillbaka till Åtellet eller föredrar att tillbringa sin tid någonstans....

/Ma

Sälen vid Åtellet
Polisanmäld säl

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela