Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Nya fartkameror för 120 miljoner

Publicerad 2017-04-26 17:48:57 i Allmänt, Regionalt, bilar,

    Trafikverket satsar 120 miljoner på nya fartkameror. Allt för att få oss bilister att köra saktare. För trafikanterna kör alldeles för fort.

  I mina hemtrakter har de redan placerats ut ett antal fartkameror på väg 283 mellan Grisslehamn och Norrtälje. Jag åker ofta den vägen när jag ska till Mitt Sommartillhåll.
  Men skulle jag få för mig att ta vägen över Roslagsbro dit så kom jag förut undan fartkamerorna. Men detta är snar slut med.  
  Av dessa 120 miljoner som ska satsas på fartkameror, så ska två av dem sättas upp på Vätövägen. Så inte ens den vägen får man gasa på snart. 
  Kan det kanske vara som jag misstänker att det inte folks fortkörning de villåt. De vill bara åt pengarna som dimper in när folk får böta för att har hamnat på kort i fartkameran. Staten sätter på dessa kameror då de har dåliga finanser och behöver täcka något budgethål. Fartkameror är nog en ganska lönsam affär för staten gissar jag....

/ Ma


Nya fartkameror

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela