Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: ma1964@live.se

Envis liten säl

Publicerad 2017-04-19 19:28:02 i Allmänt, Natur och friluftsliv, Nyheter,

  Det var en envis liten säl som hälsade på i centrala Norrtälje. Den höll i måndags till vid Åtellet. Natten till tisdagen så blev det polisutryckning för den lilla sälen. Då hade vässt och fräst mot folk som gick förbi den på Roslagsgatan. Då blev den nedföst av polis i hamnbassängen.

  På tisdagen stod det klart att den lilla sälen hade förvillat sig ännu längre in i staden. Nu fanns den återigen på land och denna gång kallades både Räddningstjänsten, polis och viltvårdare till platsen för att ta hand om den lilla envisa sälen.
  Av vad som framgår blev denna lilla sälen skjutsad och avsläppt vid Solöbadet. Det ansågs vara en mycket mera lämplig plats för en liten säl. Få se om den visar sig här igen eller om sälen stannar kvar vid Solö...

/Ma


Den envisa lilla sälen

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela