Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: [email protected]

Svenskarnas parti - ett dyrt parti för samhället

Publicerad 2014-08-29 19:36:00 i nyheter,

  Efter  att studerat hur våra politiska partier beter sig, måste jag säga att några som verkligen är mästare på att hamna i rampljuset är Svenskarnas parti. I förra valet lär de ha fått 681 röster. Inte mycket. Men de har skapat rubriker som få andra har kommit i närheten av.
 De stal uppmärksamheten under arbetarrörelsens 1 maj-­firande i år och politikerveckan i Almedalen bland annat. När deras valturne inleddes i Malmö uppstod det bråk mellan polis och motdemostranter. Detta har gett Svenskarnas Parti en publicitet som få. Det kommer journalister från här och där och följer Svenskarnas parti och deras ordförande.
 Men när det hela kommer till kritan vad är det för figurer. Jo, det är några som verkligen har visat sig vara specialister på att dra uppmärksamhet till partiet. Det är det som uppstår runt omkring Svenskarnas parti som får dem att framstå som mäktigare och farligare än de nog i själva verket är. För de är ju inte speciellt många och de borde nog vara ganska lätt att sätta dem på sin plats med sina 681 anhängare.
  För som det är just nu kostar de ju staten enorma summor. Bara när man tänker på hur mycket deras inledning av valkampanjen har kostat samhället redan och de lär nog knappast sluta kosta där. Det är bara att konstatera att Svenskarnas parti är något som kostar samhället enorma summor...
 
/Ma
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela