Berättelser och tankar

Denna blogg är en fortsättning på den blogg jag hade på Metrobloggen vid namn Berättelser och tankar ur mitt liv. Här är det tänkt att jag skall skriva av mig lite av det som händer runt omkring mig samt en hel del aktuella händelser. Samt åsikter om saker. I de fall som jag inte har angett någon fotograf till bilderna i min blogg, är bilderna mina egna. Min mail: [email protected]

Solen här för att stanna!

Publicerad 2014-04-22 20:14:28 i Natur och friluftsliv,

  Äntligen verkar det som om vintern har gett upp sitt grepp om oss. Helgens strålande sol verkar ha kommit för att stanna. Det ser ut som solen ska stanna kvar åtminstone i de stora delarna av detta avlånga land hela veckan.
  Skönt tycker jag. För då slipper jag allt besvär med att skrapa bilrutor och halka som jag faktiskt har kännt av trots att det var ett tag sedan man var tvungen att byta till sommardäck på bilen. Vare sig man tyckte att det behövdes eller inte. Jag tyckte var ganska halt så där runt den 15 april i år, då det var sista lagliga dagen att ha dubbdäcken på i år.
  Men nu är de borta och solen har gjort sitt intåg och tänker stanna kvar och bilen har sina sommardäck. Nu kan man bara njuta av försmaken på sommaren och hoppas att vädret tänker fortsätta så här länge. Visserligen spår metrologerna att vädret skall forsätta på detta vis hela veckan, men jag hoppas det forstätter så här ännu längre. Solen kan gått stanna kvar så att vi verkligen känner att sommaren är på väg hit också. Det tycker åtminstone jag...
 
Ma

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Jessica Högberg

Publicerad 2014-04-22 22:08:32

Oh, håller med, för mej får den stanna varje minut hela sommaren om den vill;)

Postat av: Gilla

Publicerad 2014-04-22 22:20:42

Vi bytte ju däck för längesen nu,känns det som. Skönt i alla fall att det är klart och bilen gick igenom Bilprovningen utan någon anmärkníng.

Sv: Som jag skrev, så är jag inte nån specialist på blomster utan rättade mej efter andra.

Kram/Gilla

Svar: Alltid skönt att få bilen igenom bilprovningen utan anmärkningar.
Ma

Postat av: Nett

Publicerad 2014-04-23 13:32:03

Så underbart, det är precis så jag vill ha det :)

Postat av: Veiken

Publicerad 2014-04-23 18:54:58

Jag har beställt det fina vädret till oktober, men jag lär få fel. Jag hoppas att vi inte förbrukar hela sommaren i ett svep nu!

Postat av: KajsaLisa

Publicerad 2014-04-25 02:38:47

Visst är det härligt, den verkar aldrig ta slut.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ma

Kvinna född 1964. Bor ii Norrtälje och har ett fritidshus på Väddö. Intresserad av inredning, hus och hem samt trädgård. Gillar att resa och äta god mat. Trivs bland folk.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela